Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди утрешния реванш (0:0 в първата среща) с Македония Гьорче Петров от 2-ия предварителен кръг на Лига на конференциите на стадион „Българска армия” (начало 20:00 часа).

Сърбинът заяви, че няма фаворит в мача, но тимът му може да продължи напред, ако играе така, както той иска и намали грешките на терена.

Илич подчерта, че отборът му не се готви за продължения и дузпи и ще иска да продължи напред с победа в редовното време.

"Играем на нашия стадион, пред нашите фенове и се надявам да постигнем добър резултат", заяви Илич. Той призова привържениците да подкрепят отбора и подчерта, че играта на ЦСКА винаги е зависела от феновете.

Илич каза, че няма проблеми с травми на играчи, освен досега известните. Специалистът бе попитан за готовността на завърналия се след контузия Георги Йомов да излезе на терена в евробитката.

"Йомов имаше сериозна пауза извън терена. Игра срещу Черно море, повече от седмица тренира наравно с останалите и мисля, че е напълно готов ", заяви Илич, след което каза какво се случва и с все още неподписалия с "червените" заради физически проблеми Дауда Бамба.

"Той тренира, няма проблеми, но в близко време клубът трябва да вземе решение за него", завърши 44-годишният сръбски специалист.
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа