Треньорът на ЦСКА Саша Илич се извини след победата срещу Септември (София) с 1:0 от шестия кръг на efbet Лига за реакцията си през второто полувреме, когато Калоян Кръстев излезе очи в очи с вратаря и предпочете да подава, а не да завършва сам. Сърбинът си изкара жълт картон и няма да води ЦСКА в следващия мач на тима от шампионата.

„Септември е един отличен отбор с млади футболисти, добре окомплектован, който е воден добре от Славко Матич, включително Божо Джуркович и Валери Божинов. Днес беше много труден мач за нас. Ако не си агресивен, можеш да имаш много сериозни проблеми. Имахме няколко възможности да вкараме преди гола, но най-важното е, че победихме. Имаме 25 футболисти и трябва да ги ротираме, да играе всеки от тях, защото играем на всеки три дни. Искам да похваля цялата отбранителна линия, начело с Митко Евтимов. Септември нямаха чисто положение, освен това, което беше засада първото полувреме. Морено ни донесе победата и вкара гола. Всеки централен нападател играе за това. Стигнахме до много трудна победа“, сподели Саша Илич след мача.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„В четвъртък играем срещу много сериозен противник и трябваше да направим промени. Следващия мач го отложихме, тъй като Базел е много сериозен отбор и трябва да подходим много сериозно, за да им противодействаме. Още веднъж се извинявам заради това, което направих. Просто се ядосах, когато Кръстев остана сам срещу вратаря. Много обичам Калоян, има страхотни качества, но и проблем със самочувствието“, добави сърбинът.

„Искам да поздравя още веднъж Славко за това, което прави във Септември. Отборът му е млад, няма всеки път да побеждава. Поздравявам го, това е правилният начин“, завърши наставникът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
  

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК