"Българските треньори са много по-добри от чуждите ментета, които канят тук, но ние сме дупедавци!", коментира ядосани треньорът Александър Станков, който призова ръководството на любимия му ЦСКА на момента да махне Едуард Йорданеску.

След домакинската загуба с 0:1 от Локомотив (Пловдив) БЛИЦ СПОРТ съобщи, че столът на румънеца сериозно се клати и най-вероятно на "Армията" предстои треньорска смяна. Вариантите за нов треньор са Стойчо Младенов и Любослав Пенев.

"Любо е точният човек в момента за ЦСКА", смята Сашо Станков.

"Гледах мача по телевизията, нищо не ме впечатлява. ЦСКА имаше доста положения, но хаотично създадени. Той изтъква за многото изпуснати шансове, но не виждам специален почерк, липсва идеята. Да, имаше положения, но са плод на повече на ентусиазъм", коментира бившият треньор на ЦСКА пред БЛИЦ СПОРТ.

"Постоянно изтъква, че му е нужно време, за да изгради отбор, който да играе със свой стил. Шест-седем години ли иска да го търпим? Може би до 2022 година ще трябва да чакаме, докато ЦСКА си изгради стила. Съжалявам, но в момента съм афектиран. Ако беше български треньор, какво щеше да стане с него? Щяха да го разкъсат. А румънецът още го търпим. Аз бях първият, който каза Йорданеску да не си носи зимните дрехи от Румъния. А вече започна да става хладничко", добави Станков по адрес на румънеца.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Всичко за Първа лига - ТУК

Програмата на Първа професионална лига