ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов коментира победата с 1:0 на своя тим над Славия като гост в мач от осминафиналите на Sesame Купа на България.

„Според мен стана един грозен мач, който не беше хубав за гледане нито от нас, нито от феновете. Нашата задача днес беше да продължим за Купата на България. Не стана най-футболния мач и не мисля, че съдията по някакъв начин е ощетил отбора на Славия“, заяви Филип Филипов.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Не мога да дам обяснение за това, което е станало в тунела, защото не съм бил там. Бях горе. Докато сляза, всичко беше свършило“. 

„Двата мача бяха различни. Всяка грешка за Купата е равно на отпадане. Основното беше да продължим и да се съхраним за следващия мач", заяви Филипов, след което коментира дербито с Лудогорец в неделя (17:45 часа).

Не мисля, че Лудогорец ще поиска отлагане на срещата. Един от техните директори го заяви. Ако Лудогорец поиска отлагане, ние нямаме право на мнение, защото в правилника се казва, че европейският участник има право на отлагане. Мисля, че мач в неделя ще има. Нашата позиция е, че нашият отбор не иска мачът да бъде ръководен от Драгомир Драганов и Радослав Гидженов, каквито информации се появиха“, заяви още той.

„Ние сме последния отбор, който ще тръгне да променя съдии. Ние нямаме такива сили и взаимоотношения. Не знам дали ще ни уважат желанието за съдиите. И миналата година заявихме за Драганов, защото прави грешки в наш ущърб. Когато се бориш с шампион и имаш големи цели, нормално е да се правят грешки. В последните първенства субективни фактори влияят за излъчването на шампиона“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.