Треньорът на ЦСКА Томислав Стипич определи група от 20 футболисти за предстоящото домакинство на Хебър от втория кръг на първенството. Мачът е в събота от 19:00 часа при закрити врати на "Васил Левски".

Извън групата останаха Амос Юга и Емануел Шакич, които лекуват контузии. Титулярният вратар Густаво Бусато е наказан и за мача с Хебър. Нападателят Марк-Емилио Папазов пък е санкциониран заради червения картон в мача на ЦСКА II с Ловеч. 

Защитникът Браян Кордоба се завръща след изтърпяна санкция. 

„Днешната тренировка на отбора се проведе от 18:00 ч. на клубната база в Панчарево и премина в отлично настроение. Футболистите на Томислав Стипич наблегнаха на тактическата подготовка за предстоящия мач. В тренировката взе участие и новото попълнение в редиците на ЦСКА Джейсън Локило, който обаче няма да вземе участие в двубоя с Хебър“, информираха "червените" в официалния си сайт.

Групата на ЦСКА за мача с Хебър:
Иван Дюлгеров, Марин Орлинов, Тибо Вион, Иван Турицов, Християн Петров, Браян Кордоба, Лумбард Делова, Лъчезар Иванов, Юлиян Илиев, Сейни Санянг, Марселино Кареасо, Петко Панайотов, Улаус Скаршем, Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц, Станислав Шопов, Георги Чорбаджийски, Матиас Фаетон, Иван Тасев, Йоан Борносузов

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025