ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов, коментира казуса със стадион "Българска армия". Той каза, че неоснователна жалба умишлено спира реконструкцията на "Армията", но проблемът скоро ще бъде решен.

"Няма нова информация около стадиона. Имаме разрешение от абсолютно всички институции да започнем строеж на стадиона. Спъва ни една неоснователна жалба, която мисля, че в най-скоро време ще падне и ние ще можем да започнем да правим нашия стадион. Всички го искаме този стадион!

Според мен това е умишлено. За да правиш такава спънка, което е за нещо хубаво и полезно за софиянци, трябва да е умишлено", заяви Филипов след благотворителен мач между ветерани на ЦСКА и Левски днес. 

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

По отношение на битката за титлата той каза: "Успяхме да наваксаме доста точки в хода на първенството. Подобряваме играта си с всеки мач, имаме добър състав и треньорски щаб. ЦСКА ще продължава да надгражда."



Филипов сподели своето мнение и за решението европейската квалификация между България и Унгария да се играе на стадион "Христо Ботев" в Пловдив без публика. 

"Това е абсурдно! Да играеш мач при затворени врати, при положение, че никой не ти го налага".