Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков гостува на годишната сбирка на фенклуба на "червените" в Техническия университет, в който членуват професори, доценти и преподаватели. Освен легендарния футболист, на срещата с „червените“ привърженици присъства и един от капитаните на тима Борислав Чорбаджийски.

В съвсем откровен разговор двамата отговориха на всички въпроси, свързани с клуба на заинтересованите учени. След близо двучасовата среща Пламен Марков даде интервю за Дарик радио, в което сподели своето мнение по актуалните теми, относно куба, съдийството и двата конкурента на ЦСКА за шампионската титла в лицето на Левски и Лудогорец.

„Удоволствие е да се контактува с хора от академичните среди, каквито са преподавателите в Техническия университет. Приятно е усещането, че са фенове на нашия отбор. Разговорът ни премина неусетно“, започна Пламен Марков.

"Вече има трети отбор тази година в битката за първото място, при намесата на Левски за шампионската титла. Борбата е интересна, шампионатът сега е по-атрактивен, защото води до изненади и неизвестни, какъвто беше последният случай с Левски. Надявам се и след това да има интересни мачове и да не е отрано ясен шампионът, както беше в изминали години", каза бившият треньор на националния отбор. 

„Работата си в ЦСКА продължавам да върша със същата всеотдайност. Един футболист, за да стане част от ЦСКА, трябва да е одобрен предварително, да има разговори с неговия клуб, с играча и едва след това може да се говори за контракт“, обясни Марков.

Относно назначаването на заместник изпълнителния директор на БФС Павел Колев в ръководството на Левски, той коментира: „Не, не мисля, че за ЦСКА има проблем с назначаването на Павел Колев в Левски. Отивайки в Левски, той ще изпълнява други функции.“

„Освен пред негативно настроените хора към ЦСКА, винаги ще съществува този въпрос със съществуването. Сред нас както виждате, няма хора, които да се притесняват от каквото и да било. Плащането на тази огромна сума беше акт, с който се показа отношението към привърженици, към клуба. По много достоен начин собствениците изпълниха предварително поетите ангажименти. Ние - и фенове, и ръководство, не сме поставяли под съмнение съществуването на отбора и клуба“, добави Пламен Марков.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019