Халфът на ЦСКА Станислав Шопов говори пред медиите след победата с 2:0 над Беласица (Петрич) в първата контрола от лятната подготовка. Мачът беше дебют за новия наставник на "армейците" Томислав Стипич.

"Имах шанс за изява, което е много важно. Беше много тежко като условия, но това ни е работата. Лека-полека мисля, че все по-добре ще се адаптираме към изискванията на новия треньор. Предстои ни лагер в Банско. Чувствам се много добре, лично аз мога да пожелая успех на новите и им стискам палци", коментира Шопов.

"За мен Лъчезар Иванов е много добър футболист. Няма какво да се притеснява, той си знае качествата, от него се изисква единствено да излезе на терена и да ги покаже. Мен ме радва, че днес той стартира титуляр", каза националът за 19-годишния защитник, който е юноша на ЦСКА.

"Работя с младите, виждам, че те са гладни да показват и вече всичко си зависи от тях", продължи Шопов.

"За нас всяка година е добре да участваме в евротурнирите. Сега така се получи. Ще бъдем съсредоточени върху първенството и Купата на България. Сега ще сме фокусирани върху само две надпревари", добави Станислав Шопов.