Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

Новият треньор на ЦСКА Томислав Стипич коментира успеха с 2:0 над Беласица в контролна среща. Това беше дебют за наставника начело на „армейците“.

„Доволен съм от показаното от отбора. Не е подходящ моментът да говорим за отделни футболисти, трябва да изтъкнем силата на тима. Може да се изисква повече, но играчите се раздадоха, показаха желание. Сега ни предстои лагер в Банско“, започна Стипич.

„Фокусираме се върху подготовката на отбора и с малки стъпки да напредваме към успехите. Към голям клуб като ЦСКА няма как да няма интерес от медиите. Информациите в медийното пространство са коктейл от истина и неща, които ще се случат занапред“, коментира 44-годишният треньор.

„Аз отговарям за подготовката и тренировките, а преговорите с нови играчи се водят от ръководството. Когато има развитие с Иван Турицов, от клуба ще бъде обявено. Няма как да не искам Турицов, той е национал в разцвета на силите си. Интересен футболист е, играе добре без топка. На 25 юни Амос Юга ще се присъедини към отбора“, заяви роденият в Босна и Херцеговина хърватски специалист с германски паспорт.

„Работя с тима вече 10-12 дни, има един месец до началото на първенството. В този период, който и да дойде и може да вдигне класата, е добре дошъл“, допълни Томислав Стипич.