Синдикът на ЦСКА Дора Милева говори днес пред медиите относно процесите свързани с търга и активите на клуба. Днес имаше заседание на СГС, а след него Милева сподели:

"Нормално премина заседанието. Съдът ще се произнесе в срок. Нямам обяснение защо победителят в търга обжалва. Питайте него. Това е негово решение. Протакане?! Не мога да го коментирам по този начин. Съжалявам! Не знам кой има сметка да протака. Аз нямам.”

„Има възражения. Аз ще си дам становищата, както е наредил съдът. И след това съдът ще реши какво ще предприеме. Не мога да кажа колко време ще отнеме, защото след решението на съда има възможност за обжалване и пред Апелативен съд. В никакъв случй това не може да отнеме години. Производствата в Апелативния съд по несъстоятелност, възраженията, ги решава бързо", каза още Милева.

На въпрос дали, според нея, има желание от страна на победителя в търга да плати осемте милиона, на което отговори: „Поне аз така знам. Усещания не мога да коментирам. Не знам защо обжалват. Това е тяхно право. С това на "Ред Енимълс" има седем обжалвания.”