Синдик Дора Милева намира за неоснователно искането на ръководителите на ЦСКА за нейната смяна, тъй като според тях тя не изпълнява задълженията си, а с действията си застрашава интересите на кредиторите. Пред "Меридиан Мач" Милева е категорична, че работи в интерес на клуба и не вижда причини да бъде сменяна.

"В позицията на ръководството на ЦСКА има много неточности. Искането е неоснователно. Аз върша своята работа. Трябва да попълвам масата по несъстоятелността. Не смятам, че съм нарушила интересите на кредиторите. Напротив - защитавам ги. Все пак не знам дали Софийския градски съд ще уважи молбата им и ще ме смени. Много често се иска смяна на синдика. Мен също са ме сменяли", казва Милева, според която конкретният договор с букмейкър, за който е атакувана, е бил напълно законен и тя няма от какво да се притеснява.

На въпрос, притеснява ли я по някакъв начин зададения от ръководството въпрос: "Госпожо Милева, спите ли спокойно, чиста ли е съвестта ви", тя отговори: "Не, не съм получавала заплагхи. Нито от хора от ръководството, нито от фенове. Всичко е наред."