Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след равенството 2:2 срещу Лудогорец на стадион „Българска Армия“, че е доволен от играта на тима и футболистите му трябва да се представят на такова високо ниво във всеки един мач.

„С оглед на показаното трябва да има повече позитиви. Доволен съм от показаното, но можеше да стигнем и до победата. Загубихме две точки. Трябва във всеки един мач да играем по този начин. Ситуациите, които имахме възможност да реализираме, ги пропуснахме. След второто ни попадение не успяхме да се организираме в предмостието пред вратата. Можеше да затворим мача. Имахме две положения за Али Соу, но това е“, коментира Белчев след мача.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„През второто полувреме надиграхме Лудогорец. Променихме това, че излязохме по-напред, контролирахме топката и бяхме по-агресивни. Имаше умора в момчетата. Това е нормално след мача в четвъртък, но имаме достатъчен брой футболисти, които трябва да помогнат. Има и футболисти, които са извън групата. Имаме достатъчен брой футболисти, за да се борим за целта, която имаме. Има какво още да се желае, защото на моменти показахме добри неща, но трябва да се подобрим във всички фази“, продължи наставникът на ЦСКА.

„Дано да има настроение в играта ни. Трябва да тренираме и да показваме тези неща в мачовете. За момента съм доволен. Двата отбора имат плюсове и минуси, но не искам да коментирам другите отбори. Трябва да гледаме единствено нас. Надявам се, че това, което се случи срещу Сайрънс ще ни бъде като обеца на ухото. Трябва да сме концентрирани и да не подценяваме нито един противник, за да побеждаваме“, завърши специалистът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​