Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев и щабът му нападнаха съдийската бригада след равенството 2:2 срещу Етър в осмия кръг на efbet Лига. Наставникът поиска сметка на главния съдия Владимир Вълков. Веднага след това и част от футболистите заобиколиха реферите, за да му потърсят сметка за отсъжданията. Белчев разкритикува и играчите на Етър, обвинявайки ги, че само са лежали и бавели играта при равенството 2:2 в зрелищния мач от осмия кръг на efbet Лига. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Не можахме да си реализираме ситуациите и да сме по-убедителни пред вратата на противника. Нормално е победата над Базел да ни донесе радост, а днес да сме нервни. През второто полувреме не се играеше футбол, само лежаха и бавеха играта. Това не е добре за българския футбол", заяви Белчев след мача. 

"Имаше моменти, в които се чувстваше умората, но до последно търсехме изравнителния гол и победата. Отборът на Етър не бе по-добър от нас, така че съм доволен. През първото полувреме отборът на Етър се възползва от наше невнимание в два момента. Трябва да бъдем по-концентрирани и убедителни в защита. За съжаление, днес не се случи. При Али Соу има натрупана умора, решението да не играе е мое. Томи Юрич не е играл много време и като се има предвид това, има какво още да се желае. Липсва му игровата практика", призна Белчев.