Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев бе радостен след драматичната победа с 2:1 на "Лаута" срещу Локо (Пд) с гола на Али Соу в последните секунди, но не бе доволен от играта на тима.

"Накрая имахме шанс. Двубоят беше равностоен, доволен съм от трите точки, но от играта има още много какво да се желае. Не може да изглеждаме по този начин. Трябва да изглеждаме по друг начин, трябва да подобрим контрола на топката, скоростта в атака. Бяхме подготвени за пресата им, но не правихме това, което трябваше да правим, за да излезем от пресата. На моменти се справяхме добре, но на моменти имаме претенции към всичко, което правим. Трябваше да имаме по-добър контрол на топката, да сме по-компактни, да бъдем по-уверени. Радостен съм, че накрая успяхме да вкараме втори гол“, сподели наставникът на „армейците“ след мача.

„Това, което се случва с коронавируса е неприятно. Имахме информация, че при тях има болни, но не ни интересуваше, готвихме се за мача. Сега трябва да възстановим футболистите, имаме три дни, има умора, защото играят едни и същи. Берое играе на много добро ниво, имат страхотен треньор", добави Стамен Белчев.

Класирането в efbet Лига
efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020