Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев имаше забележки към играта на своите футболисти при успеха с 1:0 над Черно море във Варна. Победата дойде в 96-ата минута, а голмайстор бе Каранга.

"Наистина трудна победа. Отбелязахме в последната минута, което го доказва. Заслужена победа, макар че не убедихме. Нивото на ЦСКА трябва да е по-добро, но съм доволен от победата. Като игра не съм доволен от някои неща, но не може във всеки мач да вкарваш по 3-4 гола. Но чисто като игра трябва да показваме по-добро ниво. Подведохме се по играта на Черно море с изритани топка, трябва да се придържаме към фланговете и от там да реализираме головете", сподели Белчев.

"В последните минути се притеснявах, но не си мислех за серията, тя все някога ще приключи. Мислех само как да съм полезен на отбора и да ги напътствам. Черно море насити средата на терена след червения картон и затова им казах да използват фланговете. Така се случи и голът", продължи треньорът на ЦСКА.

"Всеки един футболист на ЦСКА трябва да готов, когато преценя да влезе и да дава най-доброто от себе си. Не трябва да има титуляри и резерви, трябва да са готови да играят във всеки един мач и да се доказват", продължи Белчев.

"Казаха ми на полувремето, че е нямало засада. Имаше и други спорни ситуации, в които можем да имаме претенции, но не искам да коментирам съдиите. Гледам си моята работа и искам да помагам там", коментира съдийството треньорът на „червените“.

"Гледали сме два мача на Несебър, имахме и човек на мача им вчера. Ще се опитаме да мотивираме футболистите и да ги вдигнем. Това е най-прекият път към Европа и купа. С уважение към Несебър ще подходим, ще бъдем с респект към тях", завърши Белчев във връзка с мача за Купата на България срещу Несебър, който е следващата седмица.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - трансфери и подготовка