Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след равенството 1:1, че все още не е наясно дали ще остане начело на отбора и след края на сезона.

„През по-голямата част от мача стояхме добре. Имахме ситуации, след които можехме да се поздравим с победа. Неумението пред вратата не ни достигна, за да победим. Радващото е, че създаваме положения, но припрените действия пред вратата на противника и неувереността в някой от футболистите ни попречи да вкараме и да стигнем до победата”, сподели наставникът на „армейците”.

„Сами си усложняваме мачовете, когато не успеем да отбележим гол. Важното е отборът да се развива, каквото се случва през втория полусезон. Отново индивидуалните грешки не ни позволиха да победим. Не взимаме най-точното решение в правилния момент“, допълни Стамен Белчев.

„Няма как ръководството да е доволно, когато не си първи и не си спечелил купата. Надявам се да са доволни, че отборът е на правилния път. Трябва да изчистим само някои детайли в играта. Подобрихме постоянството в играта. Има още два мача до края на първенството. Изцяло съм фокусиран върху тях. Ръководството трябва да отговори дали ще остана начело на ЦСКА, каквото преценят“, завърши треньорът на „червените”.

Пълно разяснение на новата схема на Първа лига

Tелевизионната програма на Първа лига

Всичко за Първа лига