Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев коментира инфарктната победа с 2:1 над малтийския Сайрънс в двубой от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Той призна, че "червените" са подценили опонента си, а след това в тима се е получило напрежение от разликата между реалността и очакванията.

„Бяхме добре разузнали противника. Подценяването, което го имаше в отбора ни попречи. От неделя повтарям, че силите в Европа са изравнени. Искам да се извиня  от името на целия отбор за това, което показахме днес. Недопустимо е футболистите на ЦСКА да играят по този начин“.

„Като тръгваш да се настройваш се получава това напрежение. Контролирахме до към до 20-ия метър от тяхната врата, трябваше да имаме острота, центрирания. Възползваха се от индивидуалните грешки при дузпата и гола“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„И тримата, които се включиха, се представиха добре. С желание, раздвижиха играта, но моите изисквания са много по-големи“.

„За всеки един футболист е важно да чувства подкрепата на треньора. Всички имат моята подкрепа. За Али Соу няма какво да коментираме. На някои не им беше ден“.

„Важно е да бъдем домакини, но то няма да има публика. Ще липсва подкрепата на феновете. Най-важното е да изглеждаме доста по-добре срещу който и да е. Трябва да се променят тези неща, грешките, които се допуснаха днес. От утре се готвим за мача със Славия“, заяви Белчев. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа