Помощник-треньорът на ЦСКА Стефан Генов сподели очакванията си за предстоящия двубой с Ботев (Враца) пред официалния сайт на клуба. Срещата от 1/8-финалите в турнира за Купата на България е утре от 18:00 часа на "Армията".

"Разбира се, че очаквам победа, но това не значи, че ще бъде лек мач. Играем срещу един от основните претенденти за влизане в майсторската група. Знаете, Ботев (Враца) направи добра селекция и разполага с опитни футболисти. Има преотстъпени играчи от Левски, така че ни очаква един доста сериозен мач. Нашата цел е да стигнем до финала и да спечелим Купата", каза Генов пред cska.bg

"Ще подходим много сериозно към противника. Имаме доста варианти за състава, но ще изберем най-подходящите футболисти за този мач. Очакваме, че ще играят затворено и ще разчитат на статични положения. Ботев (Враца) има високи футболисти, които играят добре с глава. Наблюдавали сме няколко техни мача. Разочаровани сме, че не победихме Левски. Все пак това е дерби и може да се случи всичко, но трябва вече да мислим за предстоящите мачове", добави помощникът на Стамен Белчев.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2017/2018