Ттреньорът на ЦСКА Томислав Стипич коментира поражението с 1:2 от Арда. "Армейците" се изложиха и в гостуването в Кърджали от шестия кръг на Еfbet Лига, продължавайки трагичното си представяне от началото на първенството - 4 загуби от 5 мача.

Стипич не подаде оставка след поражението от Арда и обясни, че се надява да продължи да води ЦСКА и да получи шанс за поправка.

"Не бяхме достатъчно добри и днес. Явно има някакви причини, ще анализираме. Това е тъжен момент за нас, депресирани сме от представянето си. Това е много тежка ситуацията за целия клуб", започна Томислав Стипич.

"Днес видяхме реакция, след като вкарахме гол. Очевидно нещо е сбъркано. В момента дори не мога да посоча точната причина. Има голямо напрежение върху нас", продължи треньорът на ЦСКА.

"Дойдох  в България с много цели и мечти. В момента съм много разочарован и тъжен. Надявам се, че ще след 6 дни срещу Ботев (Пловдив) ще имам възможност да изляза за победа", отговори Стипич на въпроса дали ще подаде оставка. 

"Не знам, надявам се да имам възможност да се поправя. Аз искам да го направя, защото можем заедно да излезем от тази ситуация. Идната седмица ще направим различни неща, за да излезем от ситуацията. Има начин да излезем от това положение. В момента обаче не виждам как ще се оправим, защото не съм бил в подобна ситуация. Следващата ни среща е в петък и имаме кратък период, в който да променим нещата и да опитаме нещо различно", добави той.

"Връзката с феновете е важна. Аз съм треньорът. Имам енергия. Нормално е да не са доволни. Знам, че не са на 100% зад мен и само с победи можем да излезем от ситуацията", завърши Томислав Стипич.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025