Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изригна след победата с 1:0 над Пирин и коментира червения картон на бившия футболист на "армейците" Станислав Манолев в края на първото полувреме и отправените реплики към Амос Юга. 

"Трудна си направихме победата ние. Не бяхме много убедителни. Свалихме нивото. Аз съм крайно разочарован от Манолев. Понякога не трябва да се преминава границата. Говорим за расизъм. Нямаме маймуни на терена. Това е доста осъдително и много неприятно. Аз го споменавам, защото чух и видях какво става. Нужно ли е това да става. Това е една игра и спортсменството трябва да бъде на първо място. Решенията ги взима съдията“, добави треньорът на „червените“. Всеки един отбор иска да побеждава и прави всичко възможно да побеждава. Не мога да кажа, че ми стана приятно, когато чух такива думи по адрес на наш играч. Това е непристойно поведение, липса на култура и възпитание“, сподели афектираният Стойчо Младенов след мача.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Трябваше ни втори гол, за да успокоим нещата на терена. Излишно изнервихме и себе си, и играта. Най-щастлив съм, че и Християн, и Асен се представиха на много високо ниво. Имаше отлично взаимодействие между Асен и Йомов, което допринесе за победата. Работим много в това отношение. С времето всичко ще си дойде на мястото. Това отлагане на мачовете ни дава възможност да се подготвим добре за мачовете в УЕФА. Не е хубаво да се отлагат мачове, но предвид ситуацията за нас беше идеалния вариант това нещо. Мазику и Турицов имат определени болки и поради това им дадохме почивка в днешния мач. Работим без риск. Футболистите започват да се връщат и започвам да имам по-голяма вариативност. Концентрираме се и мислим за мача в четвъртък. Ден година храни. Този мач го определям като такъв. Не трябва да допуснем гол и задължително гол. Ако вкараме гол, публиката ще ни помогне да вкараме втори“, добави наставникът на "армейците".