Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов сподели след загубата от Зоря Луганск с 0:1, че футболистите му са изиграли много добро първо полувреме и подценяване на ситуацията е довело до гола за успеха на украинците.

"И аз нямам обяснение, мисля, че едно подценяване, когато противникът изпълняваше тъч и получихме гол, който реши мача. Перфектно първо полувреме. Една десета от секундата не ни стигаше при последното докосване на топката да финализираме. Това е футбол в края на краищата. До голяма степен ние сме си виновни, защото започнахме колебливо втората част. Започнахме да играем както през първата част, след като получихме гол, това беше недостатъчно. Видяхме съдийски отсъждания, които бихме оспорили категорично. Не търсим оправдания, просто са ситуации, от които не бяхме доволни на пейката, но аз не съм човекът, който да коментира съдиите", заяви Младенов след мача. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Имахме още две ситуации за дузпа, които незнайно защо не бяха свирени. Мислим за следващия мач вече. Шансовете ни намаляха, но ще се борим докрай. Ние сме ЦСКА и във всеки мач излизаме за победата. От този момент започваме да мислим за шампионата, играем на много фронтове. Тепърва ще разговарям със състезателите и ще получим отговори от тях. Ние треньорите също ще анализираме. Реалността ние я знаем много добре, но пак казвам, че ще обсъдим нещата и във всички мачове ще взимаме най-добрите решения за ЦСКА. Това се опитваме да втълпим на играчите, че ние трябва да сме водещия отбор. Да градим атаките", добави наставникът на "армейците".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа