Треньорът на ЦСКА, Стойчо Младенов бе разочарован от темпото на своите футболисти при загубата с 0:2 при гостуването на Виктория Пилзен. Все пак, специалистът сподели, че нещата може да бъдат обърнати в София. 

„Отдадохме твърде голям респект на съперника. Дадохме преимущество на съперника в първите минути. Допуснахме доста грешки при първия гол. Притеснява ме, че бяхме много мудни с топката и като цяло. Нормално е да има напрежение. Имаме шансовете си в София, защото 2:0 може да се обърне“, започна Младенов.

„Бяхме мудни, но не изненадаха. Дадохме им доста пространство и закъснявахме в покритието на играчите. Голът на Пилзен е зачетен, така че трябва да извадим изводите и да покажем коренно различен лице в следващия мач“, добави треньорът на ЦСКА.

„Трябва да сме по-агресивни и да покажем скорост в крайната фаза. Разигравахме много мудно топката. Позволявахме на съперника много пространство и да се прегрупира. И след промяната на схемата не се получиха нещата. Страдаме от липсата на опции от скамейката, имаме повече младежи от опитни играчи на скамейката“, завърши той.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа