ЦСКА продава Али Соу. ЦСКА не продава Али Соу. Шеф на египетския Ал Ахли идвал в София за нападателя. Шеф на египетския Ал Ахли не идвал в София за нападателя.

Горкият фен. Стана разноглед на безкрайно противоречивите информации, които го заливат в последните дни.

От ЦСКА са категорични. Оферти има, но никой не бърза да продава гамбиеца, защото бил нужен на отбора за постигането на целите през пролетта.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Вчера обаче в далечен Египет излезе една статия, която разкрива какво кроят в Борисовата градина.

Сайтът sport.elwatannews твърди, че от ЦСКА не са се отказали на всяка цена да продадат Али Соу. Изданието добавя, че източник от "Армията" е заявил дословно следното: "Клубът не е затворил вратата за продажба на Соу, а изявлението е само за повишаване на финансовите условия за нападателя. Той няма да си тръгне от клуба, освен ако офертата не е добра."

Може би е така. ЦСКА се прави, че иска да задържи на всяка цена нападателя, като по този начин се опитва да спечели повече пари от евентуалната сделка. Позната картинка. Всеки пробва всякакви трикове, за да продаде стоката си на по-висока цена на пазара. Това е част от играта и от бизнеса.

И нищо чудно утре или вдругиден Али Соу да бъде трансфериран. Ако не в Ал Ахли, в някой от другите два клуба, искащи гамбийския стрелец.

Така че – по-скоро трябва да вярваме на чуждестранните издания, а не на официалните изявления, идващи от ЦСКА. 
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020