ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Колумбийският нападател на ЦСКА Браян Морено няма да играе до края на сезона. Той получи контузия в областта на коляното през първото полувреме на домакинството срещу Лудогорец (0:1) в края на април, когато настоя да остане на терена и бе заменен чак в средата на втората част. Състоянието му обаче е по-лошо от очакваното и оттогава Морено не се е появявал на терена, носейки специална шина на коляното си.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

Морено няма да се възстанови за някой от оставащите три мача до края на сезона и треньорът Саша Илич няма да може да разчита на него. "Армейците" приемат Локомотив (Пловдив) в събота от 21:00 часа, а на 3 юни от 18:00 часа посрещат ЦСКА 1948. В последния кръг за сезона е вечното дерби между Левски и ЦСКА на 7 юни, сряда, от 18:45 часа.

Аут до края на сезона в състава на ЦСКА е и Брадли де Нойер. Нидерландецът се контузи при домакинството на неутрален терен срещу Черно море (2:0) в Пазарджик, като впоследствие стана ясно, че е скъсал връзки и ще се наложи да бъде опериран в Испания. Неговото възстановяване ще отнеме минимум 6 месеца, което на практика го вади от игра до края на календарната година.

В лазарета на „червеноите" са още Жеферсон и Галин Минков. Бразилецът разтегна във вечното дерби с Левски в средата на април и се готви индивидуално, Минков не е играл нито веднъж през пролетта.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!