Треньорът на дублиращия отбор на ЦСКА Светослав Тодоров изрази пред официалния сайт на клуба възмущението си от спекулациите по негов адрес и заяви, че никога не си е тръгвал от "Българска армия" и няма такива намерения. Тоди е категоричен, че това е поредната атака по ЦСКА и ще се посъветва с адвокати за ответни мерки. 

"Вчера телевизията, която държи правата за излъчване на мачовете от Първа и Втора професионални футболни групи разпространи информация, че треньорът на ЦСКА II Светослав Тодоров е напуснал клуба, защото е разочарован от политиката на ръководството. Телевизията дори си позволи да цитира изказване на Тодоров, което той не е правил пред нито една медия. От телевизията дори изпратиха младите таланти на ЦСКА в други отбори, което на този етап дори не е обсъждано, а самата медия се позова на писания на други ”доброжелатели”, посочват в CSKA.BG.

"Това е поредната атака срещу ЦСКА. Явно първият ни отбор им е пречка, ясно, че е пречка, но и вторият отбор да им пречи, това вече е прекалено", коментира Тодоров.

"Това са спекулации по мой адрес и по името на един велик клуб. Искам да кажа, че всичко е перфектно, базата работи на сто процента, децата тренират на Панчарево, постоянно се играят мачове. Миналата седмица изиграхме 5 мача за 7 дни", отбеляза треньорът на ЦСКА II. 

"С никой не съм говорил. Нормално е да съм афектиран след мача с Етър (б.р. - загубата с 2:3). Съдиите пак ни порязаха, то не е един мач. Все срещу нас бъркат. След срещата с Етър се вдигна малко повече шум. Разочарован съм от начина, по който се води борба срещу нас на терена. Работя с деца, които оставят сърцето си на терена. Една-две грешки в мач ги пречупват. Остават още четири двубоя, в които ще се справим и с тези проблеми", продължи Тодоров.

"ЦСКА има нужда от втори отбор, дава се шанс на млади момчета. За да влязат в първия отбор, трябва да минат през "Б" група. Ако седиш шест месеца без да играеш, няма да станеш по-добър. Разликата от юношеския до мъжкия футбол е много голяма", каза треньорът на ЦСКА II. 

"Кристиян Малинов след контузия игра три мача в "Б" група и сега е в полза на Стамен Белчев в първия отбор. Плюсът за втория отбор е, че децата обличат фланелката на ЦСКА и играят на "Армията" - това е изключително предизвикателство за тях", продължи бившият голмайстор.
 
"Искат да ни откажат, но няма да се предадем. ЦСКА е велик клуб и ние ще дадем всичко от себе си и ще се борим до последно, за да запазим мястото си", амбициран е Светослав Тодоров.

ВСИЧКО ЗА ВТОРА ЛИГА