Новият треньор на ЦСКА Александър Томаш, който снощи записа първата си победа начело на любимия си отбор - 3:0 над Локомотив (Сф), отправи призив към ръководството на клуба.

"Не е коренно променен отбор, а е отбор, който започва първи клас. Не гледам назад, забранил съм да се говори назад. Не търсим оправдание. Знам, че ни трябва време, трябва да се стиковаме, но нямаме време. Тази публика не заслужава игрово такава продукция. Имаме навици топката да е в противника и ние бягаме назад. Как бягаме назад, ние сме ЦСКА, трябва да бягаме напред. Това са детайли, футболните хора ще ме разберат", коментира Томаш. 

"Доста неща не ми харесват и ще трябва да работим. И тук е към ръководството - по-малко да говорим, защото достатъчно говорих вече, и повече да работим", подчерта специалистът. 

"Ние сме ЦСКА, искаме да градим и няма да се спрем пред нищо. Няма стари, млади, българи, чужденци, който свърши работа, той е. Ако не, знам какво се случва. Аз съм най-важният, който решава дали ще ги зачеркне, или не. В България всички разбираме от футбол, политика и хубави жени”, каза още Томаш.

 подкрепя българския спорт

efbet Лига - сезон 2024/2025