ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Футболистите на ЦСКА се прибраха от лагера в Австрия, където изкараха подготовка и имаха сериозни контроли. При последната от тях избраниците на Нестор Ел Маестро завършиха 3:3 с Брьондби (Дания). Ексцентричният Николай Бодуров отново привлече вниманието с любопитно изказване. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Тежък лагер, нов треньор, сериозни съперници. Вече започнахме да се разбираме идеите на новия треньор, но времето ще покаже", каза опитният защитник. 

"Стамен искаше повече да държим топката, да играем "тики-така", докато новият треньор иска по-директен футбол, германски стил. Колко мача ще изиграем в Европа, е Божа работа. На мен ми се иска колкото се може повече да се задържим в евротурнирите", добави Бодуров.

Днес Ел Маестро дада почивка на футболистите си, а в четвъртък ЦСКА продължава подготовката си на базата в Панчарево. В събота (7 юли) от 16:00 часа на "Армията" "червените" ще изиграят последната си контрола по време на лятната подготовка - срещу Царско село. Преди старта на мача ще бъде и официалното представяне на отбора за новия сезон.

Първият официален двубой на ЦСКА е срещу Рига (Латвия) на 12 юли (четвъртък) от 20:45 часа на "Армията" - среща от първия квалификационен кръг на Лига Европа. Реваншът в Латвия е на 19 юли. Новият сезон в Първа лига започва на 22 юли, когато на стадион "Българска армия" ще гостува Локомотив (Пловдив).

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2018 в Първа лига