Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще проведе среща с ръководството днес. На нея ще се обсъди актуалната ситуация около зимната селекция и ще се начертаят някои приоритети за пролетния дял от шампионата. „Червените“ са в напреднали разговори с няколко играчи, но до вчера нямаше яснота дали са завършени, пише "Тема Спорт". Целта пред клуба е да финализира селекцията до 18 януари, когато е заминаването за лагера в Испания.

Днес футболистите се прибират в София, но няма да има събиране или тренировка. Първото занимание ще е в понеделник. Тогава от 11:30 часа Белчев и спортният директор Пламен Марков ще дадат пресконференция, а в 14:00 часа ще започне тренировката. Медицинските прегледи ще бъдат преминати от понеделник до сряда. Възможно е ЦСКА да тренира само в столицата до 18 януари или да проведе кратък лагер в Югозападна България.

В понеделник би трябвало да се представи и нов треньор в екипа на Стамен Белчев. Стана ясно, че той ще е допълнителен асистент, а не наставник на вратарите. Кондиционният спец Томас Нойберт остава.