Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич призна, че "червените" водят преговори с двама футболисти, които могат да бъдат привлечени в близките няколко дни. Той се включи в ефира на Дарик радио веднага след контролата на ЦСКА срещу Каспий, която "червените" спечелиха с 4:0.

"Поздрявявам всички фенове на ЦСКА. Доволен съм и от резултата, и от играта. На този етап от подготовката и тежките тренировки. Всички футболисти получиха еднакво натоварване. Доволни сме. Резултатът няма как да ме заблуди. Нито аз съм такъв треньор, нито моите футболисти са такива. Те знаят какво да правят. Това е първа контрола и въпреки тежките тренировки показахме добри неща. Имахме добри условия за подготовка в Турция. Можехме да работим по всички компоненти - физически и тактически", каза Крушчич

"Чорбаджийски и Джеси са част от отбора. Всички футболисти получиха еднакво време за игра. Разделихме отбора на две и те играха в две полувремена. Всичко зависи от играчите. Бикел работи много добре, няма никакви проблеми. Водят се преговори с двама играчи за входящи трансфери. Надявам се поне един от тях да дойде и трансферът е близо, но го пазим в тайна", допълни още наставникът на "червените".

"Няма какво да кажа за трансфер на Али Соу. Той е тук и е част от отбора. Жеферсон би трябвало вече да е пристигнал в София. Важно е да направя добре подготовката, защото моите футболисти ще знаят какво ще изисквам от тях на терена. Това ще улесни нещата. Те знаят какво да правят на терена и имаме спокойствието да работим", допълни още Крушчич.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020