Напусналият преди дни ЦСКА Томи Юрич обяви в родната си Австралия, че периодът му в българския отбор е приключил. Той призна, че се е надявал да получи шанс за игра при всички треньори, които са се сменили, но това така и не се е случило.

Нападателят стори това в интервю пред “The world game”, като самото издание пише за футболиста: “15-те му месеца в българския гранд подкопаха неговото желание за футбол. Шестима различни треньори и клубна политика, която би накарала дори Доналд Тръмп да се изчерви. Тя не помогна на каузата на Юрич по време на смазващото душата източноевропейско приключение".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Идваха различни треньори и винаги имаш онази малка надежда, че нещата може да се променят в твоя полза. Но тогава осъзнаваш, че много неща не зависят от треньора", обяснява Юрич. 

"Това е най-трудната за приемане част и тогава разбираш, че е време да напуснеш, да се освежиш и да започнеш нещо ново. Това, което се случи в ЦСКА, малко разби сърцето ми. Всичко бе позитивно в началото, но след това нищо не се получи. Това беше просто трудно за поглъщане хапче и трябва да отида някъде, където отново да се почувствам жив. Доволен съм, че тази глава е зад мен", добавя 29-годишният австралиец, който в българското първенство записа едва 9 мача и реализира само един гол - при 1:1 срещу Черно море на "Тича" през този сезон.