ЦСКА показа най-новата си придобивка. Това е автобусът, който тимът ще ползва, за да се придвижва из България. Модерното и луксозно возило е произведено от китайския концерн „Yutong“, който занапред ще бъде официален превозвач на клуба.

Най-големият производител на автобуси в света е избрал за 31-кратните шампиони на България модел, определен за номер 1 в своя клас за миналата година на най-престижното изложение “BusWorld” в Брюксел.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Автобусът акостира тази сутрин на централната алея на стадион „Българска армия“. Визията му е издържана в традиционните клубни цветове, а оригиналната идея акцентира върху армейските ценности, на които се крепи величието и славата на ЦСКА.

Разбира се, сред основните мотиви са клубната емблема, както и слоганът "Няма бъдеще без история". Впечатляващото возило беше готово да „дебютира“ за вечното дерби в събота, но след отлагането на мача от страна на БФС, футболистите и спортно-техническият щаб на ЦСКА ще могат да му се насладят в предстоящото домакинство от Лига Европа срещу швейцарския Йънг Бойс.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството