Кондиционният треньор Кирил Динчев написа емоционална публикация в "Инстаграм" на раздяла с ЦСКА. Той се присъедини към "армейците" през 2015 година, като действащ тогава футболист, а по-късно се насочи към треньорското поприще.

Динчев е двукратен носител на Купата на България с ЦСКА - веднъж като футболист, и веднъж като част от треньорския щаб на Любослав Пенев.

Публикацията на кондиционния треньор:

"Скъпи Армейци, изминаха 9 години от както за първи път стъпих на Армията като човек работещ за Червената идея. Дойде време да поема по нов път в професионалната ми кариера. През всичките тези 9 години изживях моменти, които ще останат в сърцето и съзнанието ми за цял живот. Преминахме през много щастливи и през някои разочароващи периоди. Най-ярък отпечатък оставиха в мен мачовете срещу:
Монтана (купа на България) 
Миньор Перник (шампиони В група)
Арда (купа на България)
Базел (групи Лига Европа)
Виктория Пилзен( групи лига на Конференциите)
Победата над Рома в София
И разбира финалът от тази година срещу Септември (купа България 18г) заради, който юношите ни ще играят Младежката Шампионска Лига
За мен те бяха сбъдната мечта и привилегия да бъда участник като футболист и като треньор!!!
В крайна сметка, нашата задача е да прибавим парченца към Великата Червена История 
Искам да се извиня, ако през престоя ми в клуба съм обидил някого на терена или извън него, искам да благодаря на колегите и съотборниците, с които работихме заедно, за да може ЦСКА да бъде успешен клуб. Искам да благодаря на хората, които са ме подкрепяли и на тези , които са ме упреквали! Едните ти дават самочувствие, а другите те карат да се замислиш !!! Искам да пожелая на Феновете, възможно най-бързо да гледат пак мачове на собствен стадион, да пожелая на новия треньорски екип и ръководство да постигнат поставените цели. И накрая, искам да споделя още една моя постигната цел. Има една много хубава песен "още от дете....." е, тя ще важи с пълна сила за двете ми деца, които подкрепяха отбора още от бебета на стадиона, предаването на любовта към Клуба на следващите поколения е наша задача!!!
И за финал...... благодаря ти ЦСКА!".