Ръководството на ЦСКА-София публикува обръщение към синдик Дора Милева. То се появи на сайта на "червените" минути, след като стана ясно, че представители на фен фракцията „Енимълс” са изгонили целия персонал на стадион „Българска армия” и са заключили всички врати.

Както е известно, днес следобед е предвидена тренировка на отбора, представляващ старото дружество.

Пълният текст на обръщението:

До г-жа Дора Милева, иззела функциите на изпълнителен директор на НОВЕ Холдинг АД

Уважаема г-жо Милева,

Изключително радостни сме от ентусиазма ви да развивате спорт и в частност българския футбол. Ние винаги сме подкрепяли спортните проекти, така ще постъпим и в този случай. Не искаме да стават ексцесии сред феновете, искаме мир и любов!

От публикации в медийното пространство научаваме, че организирате сборове, лагери и тренировки. От наша страна няма никакъв проблем да използвате съоръженията на „Армията“, заповядайте! Единствената ни молба е да не стъпвате и да не провеждате занятия на основния терен, защото е след ремонт и тревата има нужда от технологично време да заздравее.

Очакваме ви!

А на състезателите от детско-юношеската школа на ЦСКА и на техните родители искаме да кажем да бъдат спокойни, да не се поддават на евтини провокации и махленски заплахи за прекратяване на кариерите им. Ние вярваме, че всички от ДЮШ на ЦСКА са щастливи, защото тренират в най-големия отбор и се докосват до най-добрите футболисти!