Лидерът в Югозападната Трета лига ЦСКА 1948 изненадващо ще участва в търга за базите на фалиралото дружество от 9 септември. Това обяви на пресконференция председателят на "червения" клуб Добрин Гьонов.

Шефът в ЦСКА 1948 допълни, че през следващата седмица ще има специална пресконференция, на която ще бъдат показани "интересни документи". 

"Имаме готовност и ще участваме на конкурса. Нашите юристи подготвят всичко необходимо, така че ще участваме. Това е единственото, което на този етап мога да ви кажа. И другото е, че следващата седмица ще направим пресконференция, на която ще изкараме доста интересни документи. Предполагам, че ще има интерес да се видят", каза Гьонов на брифинга в Пресклуб "България".

Както е известно, преди няколко дни министърът на спорта Красен Кралев откри процедурата за търга, обявявайки критерии, с които се предполагаше, че ще бъдат елиминирани всички кандидати с изключение на ЦСКА, участващ в Първа лига. Оказа се обаче, че ЦСКА 1948 е намерил законен начин, чрез който да се яви на търга.