ЦСКА обяви официално пет нови попълнения. Изпълнителният директор Добрин Гьонов и  помощник-треньорът Йордан Юруков гостуваха в пресклуб „България“, където съобщиха новината.

Съгласие да играят при лидера в Югозападната Трета лига са дали вратарят Димитър Пангев (Септември Симитли), крайните защитници Георги Атанасов (Чавдар Етрополе), Кристиян Михайлов (Банско), нападателите Мартин Таушанов (Беласица) и Цветелин Цаковски. Последният тренира от три месеца с ЦСКА, но няма право на мачове, тъй като в началото на сезона записа няколко минути за Царско село. Иначе левичарят отбеляза 29 гола за Балкан (Ботевград) миналия сезон, с които стана голмайстор на групата.

„Целите са изпълнени, оценките за треньорското ръководство са повече от добри“, сподели изпълнителният директор на ЦСКА Добрин Гьонов.

„Първото място не ни успокоява. Седем точки е и много, и малко. Минало е само едното полувреме“, допълни Йордан Юруков. 

„Всеки играе на максимум срещу ЦСКА. Не е тайна, че отборите срещу нас са стимулирани от конкуренти в челото. Но в това няма нищо лошо, нека играят с всички сили срещу нас“, добави помощникът на Валентин Илиев.

Отборът ще тренира до 13 декември, след което излиза в едномесечна ваканция. Футболисти и треньори ще уважат на 14 декември коледното парти на ЦСКА.