Тежък дебют във футбола ще има ЦСКА 1948 утре. Тимът на Валентин Илиев стартира от 17:00 часа срещу Люлин в едноименния квартал. Мачът е от първия кръг на четвърта дивизия - "А" областна група София – Юг.

Отбор от предимно млади футболисти, повечето от които са полицаи в различни РПУ в София, чака "червените". Очаква се на малкото игрище във II микрорайон в най-големия столичен квартал да се съберат рекорден брой зрители.

"Гостите се обадиха да им дадем билети, но при нас входът е свободен. Ние билети не продаваме, а и може да се гледа през мрежите", oбясни пред "7 дни спорт" шефът на Люлин Никос Аманатидис, тъст на Даниел Боримиров и баща на прочутия Христофорос Аманатидис - Таки.

"Не очаквам да имам проблем с техните фенове. Ще се подготвим добре. Освен това нашият отбор е от млади момчета, всички ритат за здраве, имат си други професии. Имаме много полицаи от различни управления. Един е шеф в 9-о, други са в 3-о РПУ. Със сигурност ще е интересен мачът. Сашо Начев (бившият халф на Левски) е единственият играещ професионален футболист. Той е и треньор, но няма да е на мача, защото е в чужбина. Няма никаква помощ от футболния съюз за аматьорския футбол и клубове като нашия. Ние затова не напираме да играем в по-горни групи. Скъпо е и си е само набутване", каза още Аманатидис.