ЦСКА очаква ново попълнение от Южна Америка. Според запознати клубът преговаря с футболист от този континент. Въпросният има европейски паспорт и няма да струва почти нищо на "червените". 

През последните месеци главният мениджър Стойчо Стоилов имаше няколко мисии в Южна Америка, като е гледал играчи основно в Бразилия и Колумбия. Стоилов беше на лагера на "армейците" в Испания, а освен това пътува заедно с Кирил Десподов до Италия при трансфера му в Каляри, пише "Тема Спорт".

Winbet - победата е емоция! (18+)

През предишните две зими ЦСКА неизменно привличаше футболисти от Южна Америка. Част от тях бяха свободни агенти, а други разтрогваха със своите клубове, които запазваха единствено процент от бъдещ техен трансфер. 

ЦСКА остава пасивен в зимната селекция вече месец, откакто стартира подготовката. "Армейците" се разделиха единствено с Кирил Десподов, но до края на месеца в Азия може да бъде продаден Мауридес, който в последния момент се размина с трансфер в Рапид (Виена). Интерес към него има от Китай.

В същото време изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков изгледа контролата между Ботев (Вр) и Литекс (3:0). Той следеше изявите както на домакините, с които "червените" играят във втория пролетен кръг, така и на ловчанлии. В Литекс са преотстъпени няколко юноши на "армейците". ЦСКА приема Ботев (Вр) на 19 февруари (вторник) от 17:30 часа.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2019