ЦСКА нападна жестоко служебния министър на спорта Андрей Кузманов с писмо, адресирано до него. В него "армейците" изтъкват своето учудване как човек като него е попаднал на толкова висшестоящ пост и питат защо Кузманов е решил да защити „взятката“. По негови думи тя му е била услужливо предоставена от враговете на най-успелия български клуб.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

По-рано днес министърът заяви пред медиите, че дружеството "Сердика спортни имоти" е пред фалит заради милионите, които не са плащани от "червените".

Ето какво написаха от ЦСКА до служебния министър на спорта:

НЕуважаеми министър Кузманов!

И Вие като всички държавни “хрантутници”, получихте най-после малко слава и журналистическо присъствие… ЦСКА е клуб със 73 годишна история и вярвайте ни, по-некомпетентна личност в спорта никога не сме срещали! През тези години великият ЦСКА се превърна в гордост и символ на българския непобедим дух пред света, а не на всеядното същество на луканката в България.

Всички ние, състезатели и ръководители на спортните клубове в ЦСКА, просто се чудим как такова същество е попаднало в най-висшето управление на държавата. Та на това същество от 7 месеца, откакто му дадоха власт, в устата му е единствено името на великия ЦСКА.

Горкият човечец, изкарал е поне за луканка, но когато вятърът на промяната задуха, той реши пак да защити “взятката”, услужливо предоставена му от враговете на най-успелия български клуб.

Защо го правите? Има ли смисъл, освен този, че не защитавате държавния интерес, а собственото си благополучие?

В нашата дълга история станахме свидетели на какви ли не исторически падения, но никога не срещнахме по-проста маса и егоизъм.

Но ние впрочем знаем, г-н Министър, че вие сте пръв поддръжник на Истанбулската конвенция и джендър идеологията. За справка, да попитаме Силвестър Лолов, а за “взятките” – Пламен Манолов.

Бъдете здрав, г-н Министре Кузманов!