Защитникът на ЦСКА Раул Албентоса даде интервю за испанска медия. В него 32-годишният футболист споделя подробности за престоя си на "Армията". Испанецът разкрива, че Жанио Бикел е бил продаден във Ванкувър за 2 милиона евро. Припомняме, че в началото на месеца беше обявено, че сделката е за 455 000 евро

"Нивото на футбола в България е по-ниско от това в Испания, много е по-бавен. Обаче в нашия отбор има много добри футболисти. Жанио Бикел, който премина във Ванкувър за 2 милиона евро, е един от тях. Френският ляв бек Брадли Мазику - също. Кристиян Малинов е много добър български футболист, който ме изненада много приятно, когато дойдох в ЦСКА. Тиаго Родригес и Али Соу също са много добри. Ювентус ни преотстъпи Стефано Белтраме. И в другите отбори има много интересни футболисти. В Левски играе Паулиньо, който е страхотно ляво крило", казва Албентоса.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"В България ЦСКА е като Барселона или Реал (Мадрид). Няма друг клуб с такава фенска маса. Левски има много фенове в София, но не и извън столицата. ЦСКА изпълва своите сектори във всеки мач като гост и това е много хубаво. Има много фенове на отбора в цялата страна", разказва на испанците защитникът на "червените".

"Синът на собственика ми каза наскоро, че документите за новия стадион са уредeни. Показа ми и макет на съоръжението. Ръководството на клуба иска ЦСКА отново да бъде един от големите европейски отбори. Той има история и голямата обич на феновете. Лудогорец има много пари, но това е клубът на град, на населено място, този отбор е бил в трета дивизия на България, когато собственикът му пристига и веднага го изкачва в Първа лига. Ще видим какво ще стане, ако един ден той реши да напусне", казва още Раул Албентоса.