ЦСКА ще спази традицията и срещу Славия. "Червените" продължават с кампанията "С деца на мач", като обявиха това на своя сайт. Чрез нея всички фенове на "армейците" до 14-годишна възраст ще могат да влизат безплатно в сектор "А", ако с тях има възрастен придружител, който пък ще получи намаление на входния си талон.

Ето и цялото съобщение на "червените":

Скъпи малки армейци,

кампанията "С деца на мач" продължава и на мача срещу Славия, който е утре (9 ноември) от 17:30 часа на "Армията". Каним всички вас на стадиона, за да подкрепим заедно любимия отбор.

Всички армейци до 14-годишна възраст ще могат да влизат в сектор "А" безплатно, като трябва да бъдат с пълнолетен придружител, който ще бъде допускан на стадиона с билет, изработен специално за участниците в кампанията

Билетът е за сектор "А", но със стойността на билет за сектор "В" - 8 лева. Можете да си закупите пропуск от касата до входа на "Спортна София". 

След закупуването на билетите се събираме пред Топката в 17:00 часа, а влизането на стадиона става групово през специално обособен вход за участниците в кампанията. 

Оттук можете да изтеглите декларацията, която се попълва от пълнолетния придружител.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020