Днешният тренировъчен ден за първия и втория тим на ЦСКА премина в двуразови тренировки, информираха "армейците" в официалния си сайт.

Сутрешното занимание на мъжкия отбор бе открито за представители на медиите, като преди началото му старши треньорът Томислав Стипич и офанзивният полузащитник Джонатан Линдсет отговориха на въпросите на журналистите. След техните изяви, отборът стартира тренировката си в 10:10 часа. Тя включваше упражнения за активация, както и разигравания с различни условия.

Паралелно с тренировката на мъжете и вторият отбор проведе заниманието си на базата в Панчарево. Тя бе по-интензивна и се състоя във физически тест за издръжливост.

В следобедните часове се проведоха и вторите тренировки за деня. Играчите на Томислав Стипич наблегнаха на силовите упражнения, а впоследствие преминаха през разиграване, заучени положения и завършиха с двустранна игра. Възпитаниците на Владимир Манчев пък заложиха на упражнения за разиграване на топката.

Футболистите на ЦСКА ще продължат с двуразовите тренировки и в утрешния ден, а тези на ЦСКА II ще имат само едно сутрешно занимание.