Дубълът на ЦСКА размаза със 7:1 друг отбор от Югозападната трета лига - Гранит (Владая). Контролната среща се състоя в Национална футболна база "Бояна".

Течеше първата минута, когато Илиян Антонов изведе в наказателното поле на Гранит Павел Жабов и той отклони топката в мрежата за 1:0. В петата Илиян Антонов шутира, противниковият вратар изби топката, която попадна у Георги Димитров и той не сгреши за 2:0.

В 15-ата минута отборът на Гранит от дузпа успя да намали резултата на 2:1. Това мобилизира още повече възпитаниците на Стамен Белчев и те обсадиха противниковата врата. В 35-ата минута Алесандро Николов след самостоятелен рейд успя да преодолее защитниците на съперника и изпрати топката в мрежата за 3:1. 

Второто полувреме отново ЦСКА доминираше. Павел Жабов изведе отдясно Петко Панайотов и той с изстрел от движение изпрати топката неспасяемо зад стража на Гранит за 4:1. В 67-ата минута Жабов изведе и Илиян Антонов, а резултатът стана 5:1. В 80-ата минута Венци Иванов след самостоятелен пробив по десния фланг насочи кълбото към свободния Кристиян Едуард и той отклони топката в опразнената врата за 6:1. Последният седми гол в срещата младите "армейци" отбелязаха в 90-ата минута, като той бе дело на Александър Кожухаров.