Юношите на ЦСКА до 17 години, водени от Добромир Митов, победиха Септември с 1:0. Двубоят от XX кръг на Елитната група се игра на изкуствен терен в двора на 57 СУ „Св. Наум Охридски", информират от CSKA.bg.

Християн Петров отбеляза единственото попадение в 16-та минута. Той беше точен с глава след центриране на Емил Ценов от корнер.

В следващия кръг "червените" са домакин на Марек (Дупница). Срещата ще се играе в събота (31 март) от 15:00 часа.

Трима юноши от отбора на "армейците" получиха повиквателни за националния тим на България до 16 години. Това са Християн Петров, Емил Ценов и Кристиян Атанасов от набор 2002. Селекционерът Марчо Дафчев ще разчита на тях за четири контроли по време на лагера, който ще се проведе от 30 март до 8 април. България ще изиграе приятелски мач срещу Вестфалия, след което ще се включи в турнир на УЕФА в Литва, където ще премери сили със състава на домакините, Естония и Исландия.

Септември - ЦСКА 0:1
Голмайстор: Християн Петров

Състав на ЦСКА: Кристиян Сотиров (в), Любомир Митков, Ертан Тахиров, Християн Петров, Иван Иванов, Йоан Бауренски (к), Емил Ценов, Христо Панчев, Росен Петров, Кристиян Атанасов, Андрей Йорданов

Резерви: Илия Шаламанов (в), Димитър Жабов, Димитър Михайлов, Митко Русанов, Емил Пинджуров, Асен Дончев

Старши треньор: Добромир Митов