Днес от 16:00 часа ЦСКА ще се опита да се върне на победния път срещу Пирин в Гоце Делчев в 29-ия си шампионатен двубой. В последния кръг "червените" се издъниха за първи път от 11 месеца, като завършиха 2:2 със Сливнишки герой на "Васил Левски". Този двубой прекъсна серията им от 37 поредни победи във всички турнири.

Очаква се днес треньорът на "армейците" Христо Янев да заложи на титулярния си състав срещу Пирин. Идеята на младия специалист е да държи в оптимална форма най-добрите си футболисти преди финала за Купата на България срещу Монтана на 24 май.

На вратата ще застане Анатоли Господинов, а пред него в защита ще действат  Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Ангел Грънчов и Милен Кикарин. В центъра на терена ще се подвизават капитанът Борис Галчев, Самир Аясс и Йордан Йорданов. В предни позиции ще се разчита на Преслав Йорданов, който ще бъде подпомаган по крилата от  Момчил Цветанов и Станислав Маламов.

Пирин е на 13-о място и е в серия от три поредни загуби. През есента отборът от Гоце Делчев загуби на "Българска армия" с 0:4. 

ПИРИН (ГД) - ЦСКА

Вероятни състави:

Пирин: Шоколарев; Спириев, Самокишев, Адемов, Малтъзов; Махремски, Благоев; Шабанов, Грозданов, Кобалищалиев; Джамджиев
Треньор: В. Товиров

ЦСКА: Господинов; Динчев, Чорбаджийски, Грънчов, Кикарин; Маламов, Галчев, Аясс, Цветанов; Йорданов
Треньор: Хр. Янев

Съдия: Бисер Никифоров
Стадион: "Градски", Гоце Делчев

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!