ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА излезе с официално съобщение относно случващото се с новото попълнение Фернандо Каранга, въпреки че след загубата от Трактор (0:1) в контрола и старши треньорът Нестор Ел Маестро коментира случващото се с бразилеца.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Трансферът на бразилеца бе обявен от "червените" преди седмица, но той е останал в родината си да финализира някои документи и това бави идването му в отбора. Ръководството подчерта, че е било наясно, че ще има забавяне, но е обявило сделката веднага след като Каранга подписал.

Ето официалното съобщение от ЦСКА:

"Поради големия интерес около трансфера на Фернандо Каранга бихме искали да уточним, че футболистът финализира документи в родната си Бразилия, като се очаква да лети за Европа в следващите дни. Ръководството беше наясно, че предстои забавяне, но за да се избегнат медийни спекулации около трансфера, беше взето решение сделката да бъде обявена веднага след подписването на договора. Нека не забравяме, че практика на Запад е нови футболисти да бъдат обявявани предварително, а пристигането им да следва седмици по-късно", обявиха от ЦСКА.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!