ЦСКА обяви привличането под наем на двама футболисти на анлийския Уотфорд, съобщава официалният сайт на "червените".

Това са Джером Синклер - английски младежки национал, нападател, продукт на школата на Ливърпул и Адалберто Пеняранда - национал на Венецуела – бивш футболист на Удинезе и Гранада, който може да играе като централен нападател и по двете крила.

Припомняме, че бившият спортен директор на „армейците“ Кристиано Джарета, наскоро бе представен като шеф именно на втородивизионния Уотфорд, откъдето идват двамата нови на „Армията“.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Ето какво написаха от ЦСКА на сайта си по повод сделките:

„Армейци,

Офанзивно дуо от Уотфорд подсили ЦСКА. Преотстъпени за един сезон от английския клуб са Джером Синклер и Адалберто Пенярена. Преминаването им беше финализирано в последните часове на трансферния прозорец, като футболистите ще акостират във вторник в столицата.

Джером Синклер е на 24 години и е продукт на школата на Ливърпул, като има записани и официални мачове с екипа на „мърсисайдци“. През януари 2016 година футболистът е трансфериран в Уотфорд, след което е преотстъпван последователно на Бирмингам, Съндърланд, Оксфорд и холандския Венло. Синклер е бивш юношески национал на Англия.

Адалберто Пеняранда Маестре е 23-годишен, настоящ национал на Венецуела, но притежава испански паспорт. Той акостира в Удинезе през 2015 г. и веднага е даден под наем на Гранада, където прави отлични мачове в Примера дивизион и отбелязва 5 гола. След това е продаден на Уотфорд, а от 2016-та година насам е обличал екипите на  Гранада, Удинезе, Малага и белгийския Ойпен. Пеняранда е световен вицешампион за младежи с Венецуела на Мондиала през  2017-та година, а за ‚А“ отбора на родината си е записал 15 срещи“.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​