ЦСКА се споразумя с португалския Беленензеш след ползотворни преговори и откупи състезателните права на бранителя Нуно Томаш. Финансовите детайли по сделката остават конфиденциални между клубовете.

"Решаващо се оказа голямото желание на защитника да продължи да носи червената фланелка. Досега той играеше при нас със статут на преотстъпен, но днес парафира постоянен 3-годишен договор и веднага се присъедини към подготовката на отбора в Тетевен", информираха "червените" на клубния си сайт.

Нуно Мигел Адро Томаш акостира на "Армията" в края на февруари и макар да не бе водил подготовка с тима, бързо се адаптира и записа 12 мача за първенство и 3 в турнира за Купата на България, действайки в центъра и левия фланг на ариергарда.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Щастлив съм, че оставам в ЦСКА. През тези три месеца се убедих, че това е наистина голям клуб, с който мога да сбъдна мечтите си и да печеля трофеи. Възхитен съм от подкрепата на публиката и се надявам да радваме феновете и занапред. Сега малко не ни достигна за титлата, но съм уверен, че ще ликуваме в предстоящия сезон", коментира португалецът за cska.bg.