Всичко за Евро 2024 с БЛИЦ – ТУК!

ЦСКА се подготвя при перфектни условия в Банско - не само на терените, които използва за тренировките, а и в хотела, в който Томислав Стипич и футболистите му са настанени, видя репортер на БЛИЦ.

Домакините от един от най-известните хотели в курортния град полагат много усилия за важните си гости. Футболистите на ЦСКА се радват на разнообразно меню, обширни и модерни стаи и всичко необходимо за провеждането на ползотворна подготовка преди новия сезон. 

Петзвездният бутиков хотел, в който са "армейците", се намира в подножието на Пирин и има чудесни изгледи към планината. В него няма настанени други посетители, единствено "червените".

Със сигурност "армейците" не съжаляват, че този път избраха българското, а не предпочетоха Австрия, където в предишни години протичаше лятната им подготовка. 

Снощи ЦСКА изигра първата си контрола в Банско, побеждавайки с 2:0 Крумовград, който е отседнал в съседен хотел.

Следващата проверка на "червените" е в събота от 17:30 часа - срещу румънския Политехника Яш, също подготвящ се в Банско. 

Лагерът на ЦСКА в българския курорт е до 6 юли (събота). На този етап единственото ново попълнение е Иван Тасев, който бе привлечен от Пирин (Благоевград).