ЦСКА е ударил на камък с 2 евентуални съперника за контрола в паузата за националните отбори. „Червените“ все още търсят спаринг-партньор, затова и проверката не е обявена официално, пише „Тема Спорт“.

ЦСКА иска да проведе приятелския мач на 6 октомври (петък) на клубната база в Панчарево. Опонентът почти сигурно ще е от Втора лига, като след двубоя с Етър клубът ще продължи контактите си с други отбори до уреждането на контрола.

За „червените“ това ще е трета проверка в хода на шампионата. Предишните също бяха в Панчарево и пак с втородивизионни съперници. На 26 юли беше записан успех със 7:4 над Царско село след хеттрик на Кевин Кубемба. При предишната пауза за националните отбори пък ЦСКА спечели с 3:1 срещу Марица (Пловдив) на 2 септември, като Кубемба пак се разписа, а на два пъти точен бе и Милчо Ангелов.

„Червените“ имат дълго прекъсване в официалните мачове. След срещата с Етър на 30 септември наред е домакинство на Пирин (Благоевград) на 15 октомври (неделя). Двубоят с благоевградчани е от 20:00 часа.