ЦСКА е картотекирал новото попълнение Жирайр Шагоян. Арменският национал е готов да дебютира за „червените“ срещу Пирин (Благоевград) в понеделник, след като цялата документация е готова, съобщава dsport. Другото ново попълнение Симеон Александров също може да запише първи минути с екипа на „армейците“.

ЦСКА посреща Пирин в понеделник от 17:30 часа. Интересното е, че Мартин Смоленски ще може да играе за гостите. Талантът е собственост на столичани и играе под наем в Благоевград, но в договорката между двата клуба няма клауза, която да му забрани да се изправи срещу ЦСКА.

Отборът, воден от Саша Илич, тренира в пълен състав, след като последните двама чужденци се присъединиха. Маурсио Гарсез и Жеферсон получиха по-дълга почивка по време на паузата за националния отбори. Двамата бразилци се прибраха в родината си и късно снощи кацнаха в София, за да днес да проведат занимание със съотборниците си. Поради тази причина Гарсез и Жеферсон не взеха участие в контролата на ЦСКА срещу Септември, спечелена с 2:0.

На „Българска армия“ очакват и решението за наказанието на Георги Йомов. Крилото беше хванато със забранено вещество след мача с Гьорче Петров от Лигата на конференциите. Очаква се много сурово наказание. От ЦСКА обаче са наели швейцарска адвокатска кантора, която ще претендира футболистът да не губи състезателните си права за повече от шест месеца.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига